Instal·lat un mòdul de Bicibox al carrer Marina

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

El mòdul permetrà estacionar catorze bicicletes privades de manera segura i gratuïta per desplaçar-se pel territori de manera neta i sostenible.

Els veïns i veïnes que ho desitgin ben aviat podran utilitzar el servei del Bicibox instal·lat aquesta setmana al carrer Marina a tocar de l’estació de rodalies de Montgat.  El mòdul, amb capacitat per catorze bicicletes és un servei d’aparcament segur de bicicletes privades, pensades per facilitar aquesta modalitat de mobilitat neta i saludable com a transport urbà i interurbà, implantat a quinze municipis metropolitans.

L’Alcaldessa Mercè Marin (JuntsxMontgat) ha manifestat la seva satisfacció  per l’adhesió de Montgat al servei de Bicibox a través de l’Àrea Metropolitana “per promoure la mobilitat sostenible a Montgat i la intermodalitat en els desplaçaments obligats de molts veïns i veïnes que cada dia es mouen en tren als seus llocs de treball a altres municipis de l’Àrea. Ara els hi facilitem aquest espai d’estacionament segur i gratuït per les seves bicicletes” i ha afegit “Era un dels objectius del Pla d’Acció Municipal 2021-2023 que acomplim i que avaluarem”.

Pel seu cantó el regidor de Mobilitat Raül Abad (SOM de Montgat) ha destacat que per fi s’ha pogut fer realitat aquesta actuació llargament esperada, que permetrà “fomentar l’ús quotidià de la bicicleta per desplaçar-se, qualsevol veí o veïna que es doni d’alta del servei podrà estacionar la seva bicicleta de manera segura en un punt clau de connexió interurbana com és l’estació de rodalies de Montgat”.

Per poder utilitzar el mòdul com aparcament segur caldrà donar-se d’alta al sistema d’aparcament segur de bicicletes privades “Bicibox” on es pot trobar tota la informació necessària per conèixer el funcionament. Tan punt s’activi i entri en funcionament el mòdul de Montgat, n’informarem.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 09:23

Enllaços