Iniciats els treballs d’adequació de diversos parcs infantils

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 00:00

Les actuacions tenen com a fita millorar-ne la seguretat i el confort

Les actuacions per millorar les instal·lacions de diversos parcs infantils de Montgat es van iniciar el passat 12 de desembre. S’actuarà per millorar les instal·lacions del parc infantil de les Costes, de la Plaça d’Alcanar, de la Plaça Gaudí, i del carrer Aurora Bertrana.

Els treballs tenen com a fita la renovació dels jocs antics o fora de normativa, la substitució del substrat esmorteïdor de caigudes, i la modernització i actualització dels tancaments perímetrals.  En el cas del parc infantil de la Plaça d’Alcanar, a més a més, s’ampliarà la superfície uns 30 m. aprofitant que hi ha prou espai per fer-ho.

Es calcula que la durada dels treballs sigui de dos mesos, així és preveu que els nens i nenes de Montgat ja podran gaudir d’aquests espais infantils renovats a  partir de mitjans o finals de febrer. Les obres de remodelació d’aquests parcs tindran un cost total de 166.610,15 euros finançaments 100% amb pressupost municipal.

Ja adjudicades i pendents d'inici estan les obres de substitució dels tancament i les porteries de la pista poliesportiva del Parc de les Bateries, malmeses pel pas del temps que tindrà un cost de 41.770,23 euros, i que un cop comencin també tindran una durada de dos mesos.

Per altra banda, la voluntat de l’Ajuntament és ampliar la possibilitat de jocs del parc del Tramvia amb la  instal·lació d’ una pista de Pumptrack a una de les pistes blaves. Un cop obtinguda l’autorització per part  de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, ara el projecte està en fase de licitació i pendent d'adjudicació.

Finalment, l’Ajuntament també està treballant en la redacció dels projectes per a la renovació integral del parc infantil de la Plaça  dels Segadors i de l’Avinguda del Parc del Turó del Mar. 

 

 

Darrera actualització: 22.12.2022 | 09:58