Impulsem la transformació digital de les PIMES

Dimecres, 11 de gener de 2023 a les 00:00

El  programa Accelera PIME impulsa la transformació digital de les petites i mitjanes empreses de Montgat i Tiana.

 

L'Ajuntament s'ha adherit al programa Accelera PIME, impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona per facilitar informació, recursos i eines per la digitalització de les petites i mitjanes empreses,  autònoms i autònomes i impulsar la seva transformació digital.

Les persones emprenedores, autònomes o que tinguin una petita o mitjana empresa de Montgat i Tiana i vulguin millorar la digitalització del seu negoci poden registrar-se gratis al programa Accelera PIMES clicant aquí i  accedir al Kit Digital o rebre assessorament tecnològic pel seu negoci. 

Aquest programa no té cap cost per les empreses participants de Montgat i Tiana, i és totalment subvencionat. Les persones que es donin d’alta rebran:

  • Assessorament tecnològic personalitzat, per definir millor la teva estratègia digital.
  • Informació sobre ajuts i subvencions destinades a la digitalització, ajut per fer el tràmits i obtenir el kit digital.
  • Jornades de sensibilització sobre tecnologies digitals, seminaris i xerrades amb altres empresaris d’ èxit.
  • Jornades de Networking per generar sinergies entre els empresaris del municipi
  • Recursos digitals d’interès per a tu i per al teu negoci.
  • Eines per el diagnòstic digital per determinar el nivell de maduresa digital del teu negoci.

Els veïns i veïnes de Montgat o Tiana que estiguin al capdavant d'un negoci i vulguin digitalitzar-lo també poden contactar amb  el departament de Promoció Econòmica de Montgat al telèfon 93469 07 37 o contacte al correu mgt.emprenedoria@montgat.cat 

Darrera actualització: 11.01.2023 | 10:47