Estrenem el nou portal web de l'Ajuntament de Montgat

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 10:00

Fites del nou portal: millorar el servei, garantir la transparència i prioritzar la tramitació en línia.

Amb la voluntat de millorar el servei d’informació que prestem a la ciutadania aquesta setmana l’Ajuntament de Montgat publica el nou portal web municipal. L’elaboració del nou web ha estat possible gràcies al suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona a qui agraïm l’acompanyament i suport en tot el procés.

El disseny del nou portal web, que manté el seu domini «montgat.cat», és molt més modern, atractiu, visual, i de navegació més fàcil i intuïtiva per a les persones usuàries. Així mateix, està adaptat perquè tothom el pugui consultar a través de dispositius com ara telèfons mòbils o tauletes tàctils.

La nova plataforma web prioritza la claredat en la disposició dels continguts digitals i garanteix que les persones usuàries puguin accedir de manera ràpida a la informació que està cercant, així com al tràmit que vulguin realitzar. 

Així a la franja superior, hi destaca un gran rotador amb informacions d’actualitat i un baner fixe d’informació de serveis o d’avisos urgents. D'altra banda, a Accessos directes hi trobareu de manera ràpida l’enllaç a serveis, ofertes de feina, entitats, farmàcies, la Revista i el butlletí digital, que s’hi us hi subscriviu rebreu setmanalment al vostre correu.

D'altra banda, també hi destaquen de manera molt gràfica les notícies, l’agenda, i els enllaços directes a cita prèvia, tràmits, factura electrònica, taulell d’anuncis, seu electrònica, portal de transparència... Des d’aquesta secció d’informació també podeu accedir de manera àgil al seguiment del Pla d'Acció Municipal (PAM 2021-2023), contactar amb l’Alcalde a través de l’alcalde en un clic, i fer el seguiment de l’obtenció del Segell de transparència d'aquest portal.

Finalment, a la part inferior del web també hi trobareu les icones amb l’accés directe a les xarxes socials municipals, i altres enllaços d'interès.

Per tot plegat, el nou Web respon a la voluntat ferma de l’Ajuntament de millorar l’accessibilitat, la gestió i la transparència dels continguts de manera més visual, àgil i eficaç en la cerca d’informació per part de la ciutadania.

Us animem a visitar-lo, navegar-hi i aportar-nos tots els suggeriments i idees que tingueu per tal de millorar-lo!

Darrera actualització: 12.01.2022 | 21:24