ERC i PSC empaten en nombre de regidors en aquestes eleccions

Dissabte, 27 de maig de 2023 a les 00:00

ERC és la primera força més votada seguida pel PSC, que ha obtingut els mateixos regidors, 4. 

Amb el 100% dels vots escrutats, la candidatura més votada ha estat  ERC (amb un 21,48% dels vots), encapçalada per Rosa Funtané, que ha obtingut 4 regidors. La segona força més votada amb una diferència de només 23 vots respecte ERC, és la candidatura del PSC (20,97% dels vots), encapçalada per Andreu Absil Solà, que també ha obtingut 4 regidors. S'ha situat en tercer lloc, la candidatura de SOM de Montgat, que ha aconseguit tres regidors, i un 20,3% dels vots. Seguits per Junts per Montgat que també tindrà la representació de tres regidors/es al Consistori, i de Montgat en Comú Podem que ha obtingut dos regidors. Finalment, la candidatura de Valents, ha aconseguit per primer cop representació al Consistori amb un regidor.

La jornada electoral s'ha desenvolupat amb normalitat als col·legis electorals de Montgat. La participació total durant la jornada ha estat d'un 49,92%, del total dels 9.380 electors convocats a aquests comicis. Del total de vots emesos 4.369, s'han comptabilitzat 85 vots nuls, i 108 en blanc.

A Montgat s'han presentat als comicis sis candidatures municipals: Esquerra republicana de Catalunya (ERC-AM), Junts per Montgat-Compromís municipal, Montgat en Comú Podem, Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-CP), SOM de Montgat i Valents.

L'acte institucional d'elecció de l'alcalde o alcaldessa serà el proper 17 de juny a les 12 h a la Sala Pau Casals de Montgat. 

Darrera actualització: 31.05.2023 | 12:48