Eleccions europees 2024

Dijous, 6 de juny de 2024 a les 00:00

Consulteu les Meses electorals de les Eleccions europees d'aquest diumenge 9 de juny a Montgat.

 

 

El diumenge 9 de juny es celebren les eleccions europees. La jornada electoral als col·legis electorals s'iniciarà a les 9 h i finalitzarà a les 20 h.

On podrem votar?

Montgat hi haurà quatre seccions censals on els veïns i veïnes podran exercir el seu dret a vot.

Secció 1a. Les meses de la secció primera estaran ubicades a l'escola Sant Joan (c/ Escoles, s/n), on podran exercir el seu dret a vots els veïns i veïnes dels barris del Pla de Montgat, Barri Antic, Residencial camí d’Alella, disseminats, i Colònia Argentina.

Secció 2a. Les meses de la secció segona estaran ubicades a la Sala Pau Casals (Biblioteca Tirant lo Blanc), ronda dels Països Catalans, s/n, on podran votar tots els veïns i veïnes censats dels barris de Can Maurici, Can Ciurana, Turó del Sastre, i Les Vilares.

Secció 3a. Les meses de la secció tercera estaran ubicades al Casal de Gent Gran Joan Maragall (c/ Marina, 113), on podran votar els veïns i veïnes residents els barris de Les Mallorquines, Residencial Montgat, Les Costes, i Pont de Tiana.

Secció 4t. Les meses de la secció quarta estaran ubicades a l'escola Sant Joan (c/ Escoles, s/n), on podran votar els veïns i veïnes del barri del Turó del Mar.

La identificació de l'elector davant de la Mesa es realitza amb almenys un dels documents següents:

- Document nacional didentitat (DNI). No serveix el resguard del DNI en tràmit, ja que no hi apareix la fotografia de l'elector.

- Passaport (amb fotografia).

- Permís (carnet) de conduir (amb fotografia). Vàlid també mitjançant l'aplicació miDGT.

- Targeta de residència, en el cas de ciutadans de la Unió Europea que en tinguin.

- Targeta d'identitat d'estranger, en el cas de nacionals de països amb què Espanya hagi subscrit un tractat de reciprocitat per al reconeixement del dret de sufragi a les eleccions municipals.

Per a més informació podeu connectar-vos a la web oficial del Ministeri de l'Interior clicant aquí

 

Darrera actualització: 06.06.2024 | 21:36