El Director de Serveis Territorials visita les escoles de Montgat

Dissabte, 19 de novembre de 2022 a les 00:00

La visita de la Delegació d'Educació tenia com a objecte conèixer les instal·lacions i els projectes educatius dels centres.

El passat 17 de novembre la comunitat educativa de Montgat va rebre la visita d'una delegació del departament d'Educació de Serveis Territorials del Maresme-Vallés Oriental formada pel Director Sr. Simó López, el director adjunt Sr. Joan Lleonart i l'inspector d'Educació, Sr. Santi Ullibarri.

Acompanyats per l'alcaldessa Mercè Marín, la regidora d'Educació Tània González i la regidora d'infraestructures i equipaments Mònica Puig, la comitiva del Departament va recórrer tots els centres educatius públics d'infantil, primària i secundària de Montgat per conèixer de primera mà les instal·lacions i els seus projectes educatius.

Així, van tenir l'oportunitat de visitar l'Institut Thalassa, l'escola Norai, l'escola Salvador Espriu i l'escola Marina, on van poder veure l'estat de les instal·lacions, les transformacions d'espais interiors i exteriors realitzades per la comunitat educativa i els projectes educatius innovadors que s'hi desenvolupen.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 11:23

Imatges