Consells de prevenció per aquest estiu

Dimecres, 21 de juny de 2023 a les 00:00

Recomanacions, i consell de prevenció i sensibilització dels riscos associats a les activitats d'estiu!

Propers a la celebració de diferents revetlles i festes, l'Ajuntament us demana precaució en l'ús de la pirotècnia i respecte cap a les persones i els col·lectius més febles, gent gran i infants, així com els animals domèstics que també pateixen l'excés de sorolls. Demanem cura i respecte també als parcs municipals i el mobiliari urbà, eviteu llençar-hi pirotècnia. En períodes de sequera i sempre, riscos zero als espais verds. 

En aquest sentit, l'Ajuntament de Montgat ha editat un cartell amb un seguit de recomanacions. Hi trobareu: consells molt útils per aquest estiu, com ara celebrar les Revetlles de manera segura, gaudir aquest estiu a les platges o a qualsevol espai d'aigua amb seguretat, prevenir els efectes que ens pot produir la calor intensa i com minimitzar els riscos quan es produeixen tempestes i pluges intenses. 

Finalment, també hi trobareu consells de seguretat si aneu a Festivals on hi pugueu trobar grans concentracions de persones, i mesures i consells de prevenció per prevenir incendis forestals, en aquests moments, que estem patint sequera generalitzada.

Seguiu els consells de prevenció i gaudiu de l'estiu amb seguretat! 

Darrera actualització: 04.07.2023 | 08:57