Comencen les obres de rehabilitació de les marquesines a l’estació de Montgat Nord

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 00:00

Renfe també està treballant en la substitució dels ascensors de les dues estacions de Montgat. 

Renfe ha iniciat les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Montgat Nord. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 284.400,54 € (IVA inclòs) i un temps d’execució de quatre mesos.
 
La proximitat de l’estació amb el mar i l’acció del salnitre, ha generat la degradació dels elements metàl·lics situats a les andanes, com ara les marquesines. L’esmentada rehabilitació permetrà recuperar les condicions de funcionalitat, estabilitat i qualitat de l’espai.
 
L’actuació consisteix, bàsicament, en la substitució completa de la coberta de les marquesines de les vies 1 i 2 i dels elements que la formen. Així mateix, s’actua sobre l’estructura de suport, pilars i bigues, i es renova la il·luminació de la marquesina per tecnologia LED i amb el sistema intel·ligent de control d’il·luminació (DALI).
 
Paral·lelament, Renfe està avançant en el muntatge del nou ascensor que reemplaçarà el que hi ha a la banda de muntanya de l'estació de Montgat Nord. A més, a l'estació de Montgat (Mallorquines), s'està treballant en la substitució dels dos ascensors actuals. La col·locació dels ascensors i les actuacions associades a la instal·lació, suposen una inversió de prop de 377.000 euros (IVA inclós) entre les dues estacions de Montgat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Darrera actualització: 07.03.2023 | 11:56