Celebrem les Jornades del Consumidor

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 08:00

Els drets de les persones consumidores a debat.

El pròxim dimecres 15 de març, es celebra el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores. En aquest marc, l’Ajuntament ha organitzat les setzenes jornades de consum. Mercè Marin, alcaldessa i regidora de Consum posa en valor l'organització de les jornades "que són un bon pretext per parlar dels drets dels consumidors i fer-ne difusió".

Les jornades començaran el dilluns 13 de març, a les 17 hores, amb una xerrada sobre música i consum a càrrec d’Olga Safont i David Lara al casal Joan Maragall. A continuació, el dimecres 15 de març, de 10 a 13 hores, ens visitarà la Unitat Mòbil de Consum de la Diputació de Barcelona a la Plaça de les Mallorquines. Així mateix, a les 19 hores, hi haurà una xerrada sobre discapacitats cognitives i consum a càrrec d’Oriol Roa Aymerich, director de la Unió de Consumidors de Catalunya, a la sala Pau Casals de la biblioteca municipal Tirant lo Blanc. La sessió posarà el focus en els drets de les persones consumidores, l’especial protecció de les persones vulnerables en matèria de consum, les dificultats d’accessibilitat presencial i digital i la tramitació de reclamacions. Per finalitzar, el divendres 17 de març, a les 19 hores, hi haurà una xerrada sobre ciberseguretat a càrrec de Carlos Murillo de NeaGnosi a la sala Pau Casals de la biblioteca municipal Tirant Lo Blanc.

A Montgat comptem amb una OMIC a la qual podeu adreçar-vos si teniu qualsevol queixes, suggeriment o consulta relacionada amb temes de consum.

Darrera actualització: 06.03.2023 | 19:03