ACISM llança la campanya ’T'hi sumes? Fes créixer el comerç de Montgat’

Dimecres, 22 de novembre de 2023 a les 00:00

En el marc d’aquesta acció se sortejaran tres vals de compra de 100 € per a gastar al comerç local

L'Associació de Comerços i Serveis de Montgat (ACSIM) ha anunciat el llançament de la nova campanya de promoció, que porta el lema ’T'hi sumes? Fes créixer el comerç de Montgat’.

Aquesta iniciativa té com a objectiu reforçar el teixit comercial de Montgat i convida la ciutadania a jugar un paper vital en l'impuls del comerç local a través d'un consum conscient i responsable.

La campanya ’T’hi sumes?’ comença el 25 d’octubre i sortejaran tres vals de compra de 100 €. Es podrà accedir al catàleg digital d’ACSIM i al sorteig dels vals a través dels codis QR que hi ha en cartells i ‘flyers’.

Aquesta campanya ha estat subvencionada com a acció singular per la Diputació de Barcelona.

L'Associació de Comerços i Serveis de Montgat (ACISM) és una entitat dedicada a promoure i defensar els interessos dels comerços i serveis de proximitat. ACISM treballa activament pel desenvolupament i creixement del teixit comercial del poble, així com per fomentar el suport de la comunitat local als negocis de Montgat.

Cada compra local té un impacte directe en la nostra comunitat i en l'economia de Montgat. ACISM anima tothom a participar i a fer créixer el comerç de Montgat.

Per a més informació sobre la campanya i les activitats planificades, us convidem a visitar el lloc web d'ACISM (www.acismontgat.cat) o seguir-los a les xarxes socials (@ACISM_Montgat).

Darrera actualització: 21.11.2023 | 13:10

Imatges