Els centres educatius organitzen jornades de portes obertes

Dijous, 26 de gener de 2023 a les 00:00

Les jornades, properes a les dates de preinscripció escolar, permeten conèixer els projectes educatius i els espais.

Amb la voluntat de presentar els seus projectes educatius i les seves instal·lacions a les noves famílies, els centres educatius de Montgat han programat diverses sessions de portes obertes.

El calendari de portes obertes de les escoles públiques de segon cicle d’infantil i de primària de Montgat s'allarga durant els mesos de febrer i març, concretament:

L’Escola Norai organitzarà dues sessions: la primera el diumenge 26 de febrer a les 11 hores i la segona, el dimecres 1 de març a les 9.15 hores. També, l’Escola Salvador Espriu impulsarà una trobada per a explicar el seu projecte educatiu i mostrar les seves instal·lacions a les famílies montgatines serà el dissabte 25 de febrer a les 10.30 hores a l’edifici Sant Joan (per a les famílies d’infantil) i a les 11 hores a l’edifici Salvador Espriu (per a les famílies de primària). Després d’aquesta primera trobada, l’Escola Salvador Espriu organitzarà una segona trobada perquè els pares i les mares puguin veure el centre educatiu en funcionament: el dijous 2 de març a les 9.15 hores a l’edifici Sant Joan, i el divendres 3 de març a les 9.15 hores a l’edifici Salvador Espriu. L’Escola Marina programarà dues sessions: la primera, el dimarts 28 de febrer a les 9.30 hores i la segona, el dissabte 4 de març a les 10 hores.

Pel que fa a la secundària i al batxillerat, l’Institut Thalassa, té prevista la sessió de portes obertes dimecres 8 de març de 17 a 19 h, a les 18 h a més el centre oferirà una xerrada informativa per les famílies de batxillerat.

Voleu tenir més informació dels centres?

La regidoria d'Educació va editar una Guia educativa que podeu consultar clicant aquí on hi trobareu els serveis que ofereixen i informació dels projectes.

Quan comença el període de preinscripció escolar?

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha presentat recentment les dates oficials del curs 2023-2024. En concret, del 6 al 20 de març, es farà la presentació de sol·licituds de preinscripció a l’educació infantil i l’educació primària i del 8 al 20 de març, es farà la presentació de sol·licituds de preinscripció a l’educació secundària obligatòria. Finalment, la matriculació a l’educació infantil, l’educació primària i l’educació secundària obligatòria serà del 20 al 28 de juny. Per saber-ne més podeu clicar aquí 

 

Darrera actualització: 27.01.2023 | 11:53