Se celebra la I Trobada artesana del Baix Maresme

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 09:00

Montgat participa en l'organització de la primera Trobada Artesana del Baix Maresme

El proper dimarts 25 de gener, de 9 a 14 h, se celebrarà a la Sala Joan Comellas de l'edifici del Masnou la primera Trobada Artesana al Baix Maresme, una jornada organitzada pels ajuntaments d'Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana que neix amb l'objectiu de fer visible i potenciar el treball d'artesans i creatius del Baix Maresme, alhora que es potencien les xarxes de contactes.

Sota el lema “Inspira't, enforteix-te i enfoca't”, l'esdeveniment comptarà amb un programa de xerrades i tallers enfocats a l'assoliment de recursos pràctics, al mateix temps que es coneixen diverses experiències d'èxit.

Per aquesta primera edició, la trobada comptarà amb la participació i ponències de:

  • Francesca Tur, publicista i analista de tendències, que ha estat nomenada per Forbes com una de les 40 millors futuristes d'Espanya
  • Andrea Ayala, artista i creativa. Va rebre el Premi a la millor col·lecció Fad 2002 i primer premi en el certamen Talente 2008 Munich.
  • Luca Hugo Brucculeri, dissenyador. Va ser nominat l'any 2015 al “Compasso d'Oro”, el premi de disseny italià més antic i amb més autoritat del món.
  • Stay Hungry Stay Foolish, centre de recerca de creativitat i d'entrenament creatiu format pel Lucas L. Daglio, director creatiu publicitari i professor, i la Guadalupe González, directora d'art i dissenyadora. Per l'estudi han passat fins ara més de 800 alumnes des que van obrir les portes el 2011.
  • Mònica Rodríguez, creativa. Fundadora d'Empresas Creadoras i autora de la primera guia de negocis per a makers i artesans en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina

Per assistir-hi a la trobada, heu de realitzar la inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.

Per consultar el Programa i més informació de les jornades cliqueu aquí

Darrera actualització: 17.01.2022 | 07:42