En marxa el Parc de Nadal!

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 00:00

Els dies 28 i 29 de desembre se celebra una nova edició del Parc de Nadal!

Coincidint amb les vacances nadalenques dels nens i nenes, l'Ajuntament ha organitzat un Parc de Nadal que es celebrarà el dimecres 28 de desembre i el dijous 29 de desembre, de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 19.30 hores. Al Parc de Nadal, que es celebrarà al poliesportiu municipal Sílvia Domínguez de Montgat, hi haurà  tallers, jocs interactius, elements inflables i activitats de lleure, educatives i esportives per a nens i nenes fins a 12 anys.

Pels nois i noies de 12 anys en endavant la regidoria de Joventut ha organitzat un taller de robòtica per aprendre tecnologia de manera lúdica. L'accés al taller serà gratuït i s'hi podrà participar els dos dies a la franja horària de tardes al mateix Parc.

La regidora d'Esports i Educació Tània González (PSC-PM) valora molt positivament l'organització d'aquesta nova edició "que posa el focus en facilitar un espai educatiu i de lleure de proximitat i d'accés gratuït per tots els nens i nenes de Montgat i les seves famílies. Ens agrada contribuir a l'educació dels infants amb aquests espais informals d'aprenentatge i socialització". Per altra banda, l'alcaldessa Mercè Marín (JuntsxMontgat), afegeix que "durant tot el Nadal hem estat programant activitats educatives i tallers nadalencs pels infants als eixos comercials del poble, ara al Parc de Nadal els nens i nenes podran gaudir durant dos dies de totes les activitats sense limitacions".

Els nens i nenes de Montgat també podran aprofitar el Parc de Nadal per portar la carta al Carter reial que visitarà el Parc els dies 28 i 29 de desembre de 17 a 19 h. 

 

Darrera actualització: 19.12.2022 | 13:50