Els serveis de Benestar Social es traslladen a l'edifici de l'Ajuntament

Dissabte, 19 de febrer de 2022 a les 00:00

Les persones usuàries del servei han estat informades del canvi d'ubicació i els veïns i veïnes que requereixin els serveis poden demanar cita prèvia al  934 69 08 08.

L'Ajuntament de Montgat ha traslladat tots els serveis professionals ubicats a l'edifici de Benestar social a la primera planta de l'edifici de l'Ajuntament de Montgat. Així des de mitjans de febrer l'atenció individual i personalitzada a les persones usuàries de serveis socials s'està realitzant amb cita prèvia a l'edifici de l'Ajuntament de la plaça de la Vila. La males condicions d'habitabilitat de l'edifici de Benestar Social, provocades per humitats persistents i la manca d'espai per ubicar-hi totes les professionals en condicions adequades han motivat el canvi d'ubicació de la regidoria de Benestar Social, Igualtat, Família i Gent Gran a l'edifici central de la Plaça de la Vila.

Les persones usuàries del servei han estat informades del canvi d'ubicació i els veïns i veïnes que vulguin rebre assessorament, suport i acompanyament dels professionals dels serveis de l'àrea de Benestar Social poden demanar cita prèvia com sempre al telèfon 934690808 o bé adreçar-se a l'àrea a través del correu ssocialsmontgat@montgat.cat

Darrera actualització: 19.02.2022 | 09:25