Convocatòria d'ajuts pel pagament de lloguer per a persones majors de 65 anys

Dimecres, 6 d'abril de 2022 a les 00:00

Les persones majors de 65 anys que vulguin optar a aquests ajuts poden sol·licitar-ho fins el dia 29 d'abril.

Properament l’Ajuntament de Montgat publicarà les bases específiques i la convocatòria dels “Ajuts per a l’accés i manteniment de l’habitatge (pagament de lloguer i hipoteques)”, tot i això hi ha col·lectius que tenen la possibilitat de sol·licitar aquests ajuts al Consell comarcal del Maresme, concretament els  joves d’edats compreses entre els 18 i els 35 anys i persones més grans de 65 anys, per aquest motiu la convocatòria municipal que es publicarà i obrirà en breu no contemplarà com a requisits d’accés les persones d’entre 18 i 35 anys ni les persones més grans de 65 anys que poden demanar aquests ajuts al Consell comarcal del Maresme.  

Com tramitar aquests ajuts les persones majors de 65 anys?

Les persones majors de 65 anys hauran de sol·licitar la subvenció pel pagament del lloguer a la Generalitat de Catalunya:

Requisits: Que les persones físiques que, a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més i que siguin titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

Termini: Les persones interessades en sol·licitar aquest ajut poden tramitar-ho fins el dia 29 d'abril de 2022.

Per consultar la informació completa d’aquests ajuts, requisits i tràmits cal consultar els següents enllaços:

Oferim ajut a les persones majors de 65 anys perquè puguin tramitar la sol·licitud electrònicament:

Per a les persones grans que no puguin realitzar la tramitació electrònica, l’ajuntament ha habilitat un punt de suport i assessorament on us atendran i ajudaran a tramitar la sol·licitud d’ajut al Consell comarcal del Maresme. Per demanar aquest suport cal tenir cita prèvia trucant al 934690737 Centre cívic les Mallorquines (Sr. Javier).  El servei s’ofereix al mateix equipament ubicat al c/. Pare Claret, de dilluns a dijous de 9 a 14 h.

Com tramitar els ajuts de lloguer per a joves d’entre 18 i 35 anys?

De moment la convocatòria del bono jove per ajuts de lloguer no està oberta, està en procediment preparació perquè el termini de sol·licitud del “bono jove” estigui disponible en breu.

Segons la informació facilitada per la Generalitat, aquests ajuts s’aprovaran amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2022. Podeu obtenir més informació de la convocatòria, requisits i terminis a https://habitatge.gencat.cat/ca/inici/index.html

 

 

Darrera actualització: 06.04.2022 | 13:22