Comença la nova edició de la Mostra literària del Maresme!

Dijous, 24 de març de 2022 a les 00:00

Les persones que hi vulguin participar poden presentar els treballs fins el 27 d'abril.

El Consell Comarcal ha engegat la trenta-novena edició de la Mostra Literària del Maresme amb l’aprovació de les bases que regiran aquest concurs literari d'abast comarcal. A la Mostra Literària del Maresme hi participen municipis de tota la comarca del Maresme i Montgat impulsa ara la fase local i posa a disposició de les persones que desitgin participar-hi les bases de l'edició 2022. Les persones que participin i guanyin premis a la fase local participaran i podran optar a la fase comarcal.

La Mostra literària s’estructura en cinc grups d’edat i en dues modalitats: poesia i prosa. Hi poden participar infants de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 14 anys, de 15 a 18 anys i de 19 anys en endavant. A Montgat cada any hi participen les escoles i també persones a títol individual. La Mostra contempla, a més, dos premis extraordinaris: un destinat a microrelats i un altre de relats breus per a obres presentades per persones amb discapacitats intel·lectuals.

El lliurament de premis de la fase local de Montgat està previst pel dia 15 de juny, a les 18 h a la Sala Pau Casals a Montgat.

Les persones que vulguin participar i presentar-se a la  XXXIX Mostra literària del Maresme, poden fer-ho fins el dia 27 d’abril. Podran presentar els treballs al Centre Cívic Les Mallorquines, de dilluns a divendres de 9 a 14h, i també a la Biblioteca Tirant lo Blanc, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, i dijous i dissabtes de 10 h a 13,30h.
 

Darrera actualització: 24.03.2022 | 20:10