Trobada artesana i creadora del Baix Maresme

Tanca Formulari

SEGONA TROBADA ARTESANA I CREATIVA AL BAIX MARESME

Us convidem a la 2a trobada artesana i creativa del Baix Maresme, aquest any amb el lema “CREA, EMOCIONA, CONNECTA” que es portarà a terme el dia 7 de juny de 2023 a partir de les 9h i fins les 14h a la Sala Pau Casals de la biblioteca municipal Tirant lo Blanc de Montgat.

Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia emplenant aquest formulari (data límit: 31 de maig de 2023)


Si has contestat "Altres" especifica'n quin a l'apartat "Observacions"


Si has contestat "Altres" especifica'n quin a l'apartat "Observacions"
Si has contestat
Si has contestat
Si s'escau, escriu aquí el tipus de professional que ets, el teu sector d'activitat, la teva pàgina web i les teves xarxes socials.
En el marc de les activitats de la SEGONA TROBADA ARTESANA I CREATIVA AL BAIX MARESME, l’Ajuntament de Montgat us demana l’autorització per al tractament de la vostra imatge personal en format de fotografia, vídeo, per la finalitat de gestionar les imatges dins de l’ activitat desenvolupada per la regidoria de promoció econòmica. El dret a la pròpia imatge i a la protecció de les dades personals és reconegut en l’article 18 de la Constitució espanyola i està regulat per les Lleis orgàniques 1/1982 i 3/2018 i el Reglament UE 2016/679 general de protecció de dades. Podeu prestar o rebutjar lliurement el vostre consentiment a aquest tractament amb la signatura d’aquest formulari. Aquest consentiment és lliure i per tant comporta la renúncia a accions de tot tipus per contraprestació per l’ús de les imatges.


INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Denominació del tractament

Segona  trobada artesana i creativa al Baix Maresme

Responsable

Ajuntament de Montgat

Plaça de la Vila s/n, 08390 Montgat

Tel. 93 469 49 00 | www.montgat.cat | montgat@montgat.cat

Finalitat

  1. Gestió de l’activitat.
  2. Difusió de l’activitat.

Drets de les persones

Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitant-ne la limitació  a través de la seu electrònica dintre de la categoria “drets ciutadans” en la classificació per temes (https://tramits.montgat.cat?IdTema=6) o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c/ Francesc Moragas s/n, 08390, Montgat).

Informació addicional

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al web de l’Ajuntament de Montgat:  
https://montgat.cat/altres-continguts/proteccio-de-dades/.

 

Base jurídica del tractament

Consentiment de la persona interessada

Destinataris

  1. Les vostres dades es comunicaran als ajuntaments que col·laboren en l'organització de la Segona trobada artesana i creativa: El Masnou, Tiana, Alella i Teià. Les vostres dades no seran transferides fora de la UE.
  2. Les imatges seran tractades pels contractistes DC Media Projects de Daniel Carbó Marroquin i Chusversion de Chus Alonso i es pujaran a les plataformes d’internet YouTube i Facebook. Les vostres dades poden ser transferides fora de la U.E.

Durada

  1. Les vostres dades seran conservades durant el temps necessari per gestionar l’activitat i una vegada finalitzada aquesta seran eliminades.
  2. Les imatges seran conservades durant un màxim de 5 anys abans de finalitzar aquest període seran eliminades de les plataformes d’internet. Els contractistes indicats hauran d’eliminar les dades una vegada finalitzat l’encàrrec de tractament.

 


Darrera actualització: 12.05.2023 | 13:43

Imatges

Darrera actualització: 12.05.2023 | 13:43