Crònica del Ple del 17 de juny de 2023

Els grups municipals del PSC, SOM de Montgat i Junts per Montgat han signat un acord de govern per la legislatura 2023-2027 i han escollit alcalde, Andreu Absil Solà.

Aquest matí a les 12 h s'ha constituït el nou Ple de l'Ajuntament resultant de les eleccions municipals del passat 28 de maig. Durant l'acte de constitució del nou Ajuntament, que s'ha celebrat a la Sala Pau Casals, han pres possessió i han jurat el càrrec els disset regidors i regidores dels grups polítics amb representació i Andreu Absil Solà (PSC) ha estat escollit nou Alcalde de Montgat amb onze vots a favor.

L'equip de govern actual format pels regidors i regidores del PSC, SOM de Montgat i Junts de Montgat, grups polítics que ahir van signar un pacte de govern de coalició per la legislatura 2023-2027, revaliden la seva responsabilitat ampliant l'equip amb dos regidors/es més. 

La resta de partits polítics, que han presentat candidadura durant l'acte i no han donat el seu vot a Andreu Absil, han votat als seus propis candidats, és el cas de Rosa Funtané Vilà (ERC) que ha obtingut 4 vots, Daniel Fuentes Fuentes (Montgat en Comú Podem), que n'ha tingut 2.

El nou consistori està format per 4 regidores i regidores del PSC, 3 regidors/es de SOM de Montgat, 3 regidors de Junts per Montgat, 4 regidors/es d'ERC, 2 regidors/es de Montgat en Común Podem, i 1 regidor de Valents. 

Darrera actualització: 13.02.2024 | 21:12