Avanç de planejament d'un sector del barri de les Mallorquines

Avanç de planejament de la modificació puntual del PGM en un sector del barri de les Mallorquines

A la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament celebrat el passat 19 d'octubre, la Corporació va aprovar l'avanç de planejament de la modificació puntual del PGM a l'àmbit de les Mallorquines. 

Als documents adjunts podeu consultar l'avanç de planejament de la modificació puntual d'aquest sector elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona així com el Pla de Participació Ciutadana que l'Ajuntament de Montgat impulsarà pels propers mesos.

L'Ajuntament de Montgat ha celebrat dues Audiències públiques ciutadanes, els dies 7 i 16 de novembre de 2022, per informar als veïns i veïnes sobre l'avanç de planejament.

L'Ajuntament va obrir un procés participatiu per generar debat ciutadà i copsar l'opinió dels veïns i veïnes entorn a la transformació d'aquest sector del barri de les Mallorquines i es van programar dos tallers participatius, que es van celebrar els dimecres 11 i 25 de gener a les 18.30 h a la sala Pau Casals, perquè els veïns puguessin debatre, opinar, valorar i definir com volen que sigui en el futur d'aquest espai urbà.

L’objectiu del procés és avançar amb el veïnat en com i de quina manera es transformarà i esdevé una oportunitat per dotar al barri dels espais i serveis que millorin la qualitat de vida del veïnat. El procés es dur a terme abans de la redacció definitiva del projecte, amb la voluntat que sigui una oportunitat real de definir entre tots i totes com volem que sigui el futur d’aquesta zona.

Un cop finalitzat el procés per omplir l’enquesta ciutadana que dissenyada per recollir l’opinió vers els tres eixos fonamentals de la transformació d’aquest espai urbà: Espai lliure i equipaments, mobilitat del sector i transformació de la zona industrial, s'ha programat una sessió de presentació dels resultats que es celebrarà el dia 22 de febrer a les 18.30 h a la Sala Pau Casals de Montgat. 

 

 

 

Darrera actualització: 06.02.2023 | 20:59
Darrera actualització: 06.02.2023 | 20:59