RSS

Rep en temps real els nous continguts del web de l'Ajuntament de Montgat.

Què és RSS?

RSS és l'abreviació de l'anglès Really Simple Syndication. Es tracta d'un mitjà de distribució de continguts que serveix per a facilitar l'accés a la informació que s'actualitza freqüentment en els servidors web. Mitjançant un lector o agregador de notícies, és possible subscriure's a una publicació i comprovar de manera immediata si hi ha continguts nous, fer-hi una ullada a la informació bàsica (com ara el titular o l'entradeta de cada notícia) i després entrar directament -si així es desitja- a la informació completa publicada en web.

Els lectors de RSS permeten accedir simultàniament a la informació publicada a diferents llocs d'Internet, com ara diaris, webs institucionals, blocs, etc., aconseguint que l'usuari rebi a l'instant la informació que l'interessa.

Existeixen diferents opcions per fer servir els canals RSS. La més freqüent consisteix a instal•lar un programa a l'ordinador o fer servir un servei al núvol (per exemple feedly), però també és possible utilitzar lectors en línia (integrats en una pàgina web) o fer servir la funció que incorporen molts navegadors (com el Firefox, l'Internet Explorer -a partir de la versió 7- o l'Opera) i gestors de correu electrònic (com el Thunderbird). Molts telèfons mòbils també tenen incorporada aquesta funció. Per a més informació podeu consultar l'entrada «agregador» de la Viquipèdia.

2a edició de la fira comercial i artesana de Montgat

Els comerços i serveis de Montgat i artesans d´arreu surten al carrer.

Càpsules formatives per a empreses i emprenedors

L'ajuntament de Montgat ha organitzat una sèrie d'accions formatives adreçades a empreses i emprenedors que es faran durant el mes de març.

Ja és públic el calendari de preinscripció de l'escola bressol municipal

Del 5 al 16 de maig de 2014 s'obrirà el període de preinscripcions per a infants de 0 a 3 anys a l'escola bressol municipal "Els Montgatets".

Jornades de portes obertes

A l'escola bressol, es escoles de primària, i a l'Institut de secundària de Montgat.

Obert el procés de licitació per gestionar les guinguetes de les platges de Montgat

Del 31 de març fins el 17 d'abril és obert el termini per presentar sol·licituds per gestionar les quatre guinguetes de temporada de les platges de Montgat.

Què és RSS?
És una tecnologia que envia automàticament els titulars d'un mitjà a un programa lector o agregador. Ajuntament de Montgat incorpora aquest servei gratuït en la seva edició digital per a que els seus lectors coneguin l'instant les notícies més rellevants.

Lectors de RSS
Per utilitzar les fonts RSS hi han múltiples opcions. Una de les més comunes consisteix a instal lar un programa anomenat 'agregador' o lector de notícies. També pots sindicar-te als RSS de Ajuntament de Montgat en els teus serveis web favorits.