Imatge del municipi

Montgat té rotllo

Imagotip Montgat té rotllo
Imagotip "Montgat té rotllo"
La imatge d'un municipi es conforma de milions de petites coses que una persona observa i sent quan viu a un poble o ciutat.

Qualsevol aspecte del dia a dia que gestiona l'Ajuntament serà un sumatori de la marca del municipi. Així doncs, la neteja viària dels carrers, el manteniment de les voreres, els asfaltats, l'estat de la jardineria, són alguns dels exemples en Via Pública que faran que la imatge de marca es posicioni en el punt precís que procura l'equip de govern.

Altres aspectes que conformen la imatge de marca tenen a veure amb el servei ofert per l'administració: com ens atenen quan truquem per telèfon; com ens responen via correu electrònic; com és l'atenció personalitzada dels treballadors de l'Ajuntament, etc.

La publicitat també és quelcom fonamental pel posicionament de la marca. La imatge de la publicitat i/o la informació que rebem de l'Ajuntament a les nostres cases, els dissenys que s'utilitzen, el format, els colors, tot plegat ens farà percebre unes sensacions, uns valors que inconscientment associarem a la marca i al seu torn ens faran sentir partícips d'un projecte.

És per aquest motiu que la creació de l'eslògan “Montgat té rotllo” acompanyat per l'imagotip d'unes onades i la tipografia manuscrita de “Montgat”, per part del creatiu publicitari (mundialment reconegut) amb arrels montgatines Àlvar Suñol, va ser un dels objectius acomplerts per part de l'equip de govern per tal de transmetre els valors de frescor, proximitat, modernització, dinamisme i protecció de les arrels culturals pròpies i úniques del municipi (el rotllo del peix) entre d'altres...

Estem orgullosos de la nostra marca i volem que els seus valors inundin tots i cada un dels actes, festes, serveis, actuacions i obres que fem des de l'Ajuntament.

Benvinguts a Montgat!

Montgat té rotllo!

Merchandising Montgat té rotllo
Merchandising "Montgat té rotllo"

 

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/01/2017 22:08