Traductor

versió per imprimir.  enviar un enllaç d´aquesta pàgina.

PLATGES DE MONTGAT

Entitat destinada a la gestió, conservació i manteniment de la platja i dels seus entorns en el municipi de Montgat.

.

Servei de Salvament i Vigilància a les Platges

L'empresa contractada és la Creu Roja.

L'horari és de les 11 hores del mati fins 18 hores del vespre.

Temporada Baixa

El mes de juny caps de setmana i festius, 15, 16, 22, 23, 24, 29 i 30. La cobertura de la platja es realitzarà amb el dispositiu complert, 8 socorristes. Els dies entre setmana
I els dies 1, 7 i 8 de setembre.

Temporada Alta

Del 1 de juliol al 31 d'agost, tots els dies.

Un dels serveis importants que oferirà la Creu Roja, serà l'acompanyament de persones amb mobilitat reduïda, però sobretot vetllar per la seguretat dels banyistes.

Control aparcaments a les zones de les platges

Zona Mallorquines

Aparcaments de la façana marítima situats on hi havia l'antiga fàbrica Explosivos Rio Tinto, en el mes de juny s'instal·la la zona blava.

Horari entre les 8h i les 20h, aparcar en la zona blava costarà 1,50 euros/h i el temps màxim de 4 hores, llevat dels vehicles del municipi que tinguin distintiu, que podran aparcar en qualsevol zonan gratuïtament.

Zona Monsolis

Habilitades actualment moltes zones destinades per a vehicles amb distintiu.

Hi haurà parquímetres pels usuaris que no disposin de distintiu a 1,50€/h màxim de temps de 4h.

En les dues zones, hi haurà presència policial i vigilants, per garantir el bon funcionament en aquesta època de l'any de tanta afluència d'usuaris a les platges.

Distintiu residents a Montgat

Poden gaudir del distintiu tots els veïns de Montgat que tinguin l'impost de circulació domiciliat al municipi, o bé estiguin empadronats i disposin de cotxe d'empresa (aquests últims han de venir a l'Ajuntament a buscar-ho)

El distintiu de resident, és el que porta la matrícula del cotxe i és de color verd.

Tots els cotxes que esiguin adquirits posteriorment a l'any 2012, han de venir a l' Ajuntament a buscar el distintiu temporal

.

Serveis de temporada – Guinguetes

L'oficina de Platges de Montgat fa el control dels establiments; horaris, funcionament del servei, compliment de la normativa sanitària i conservar l'espai en perfectes condicions.

.

Gestió i tramitació de l'ocupació de la platja de Montgat amb serveis com les guinguetes i les hamaques.

.

Horari guinguetes; el període de temporada alta s'inicia el primer cap de setmana del mes de juny i finalitza el 31 d'agost, període en el qual l'horari de funcionament serà de les 10,00 del matí i fins com a màxim les 2,00 hores de la matinada.

.

El període de temporada baixa compren la resta de dies que quedin fora de la temporada alta i es podrà realitzar l'activitat des de les 10,00 del matí fins a com a màxim les 24,00 hores.

Seguretat:

Des de l'1 de juny i fins el 15 de setembre s'ha incorporat 4 agents de Policia Local amb funcions específiques a la platja i la seva àrea d'influència. S'ocupen de: comportaments incívics o inadequats a les platges, control del compliment de la prohibició de circulació de bicicletes del Passeig Marítim, control dels aparcaments de pagament i dels aparcaments per vehicles amb distintiu, venda ambulant, etc...

Com arribar a Montgat en cotxe
desde:
Ajuntament de Montgat · Plaça de la Vila, s/n · 08390 MONTGAT  · T. 93 469 49 00
Crèdits | Avís legal | Accessibilitat |  RSS
amb la col·laboració:
Diputació de Barcelona