S'obre el termini de preinscripció als dos perfils professionals del PFI-PTT del Baix Maresme

Els curs s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat de secundària obligatòria (ESO) i és fruit de la col·laboració dels Ajuntament de Montgat, Tiana i Alella que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Del 15 al 26 de maig s'obre el termini per presentar sol·licituds per al curs 2017-2018 als dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball del Baix Maresme que promouen des de fa quatre anys els ajuntaments d'Alella, Montgat i Tiana. El curs té com a objecte afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat de secundària obligatòria (ESO) i volen formar-se en una professió.

El curs 2017-2018 serà el setè que els ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya aposten per aquesta formació adreçada a joves no ocupats. Els joves han de complir una sèrie de requisits com ara, que compleixin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 durant l'any d'inici del programa i que hagin abandonat l'educació secundària obligatòria sense obtenir-ne el títol.

Pel curs vinent s'oferten dues modalitats formatives, per un total de 30 alumnes.

El  PFI- PTT BAIX MARESME, consta de dues modalitats.

Especialitat: Auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restaurant

Especialitat: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

El curs d'una durada de 1.000 hores inclou, mòduls de formació general, mòduls de formació específica: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restauració, i pràctiques en centres de treball.

La seu del PFI-PTT Baix Maresme és l'Espai Jove de l'Ajuntament de Montgat, tot i que les especialitats es fan a Montgat, Badalona (seu del Gremi d'Hostaleria i Turisme Barcelonès Nord i Maresme Sud) i Alella. A Alella s'imparteixen les classes pràctiques d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, a les aules de les antigues Escoles Fabra (Avinguda Ferran Fabra, 1).

Els joves interessats en inscriure's a alguna d'aquestes modalitats poden fer-ho a:

PFI-PTT Baix Maresme

Espai Jove d'Alella 

Antigues Escoles Fabra, Av. Ferran Fabra 1, Alella

Cal demanar cita prèvia al tel. 93 555 39 12

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 11h (visites concertades)

Al document adjunt podeu consultar el calendari del procés de preinscripció del curs 2017-2018.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/05/2017 10:44