S'obre el període de preinscripció a les escoles

Del 23/03/2017 al 04/04/2017
Del 23 de març al 4 d'abril s'obre el període de preinscripció per als alumnes de segon cicle d'infantil, primària i secundària obligatòria als centres educatius del municipi. 

El dia 20 de març les famílies que vulguin conèixer el projecte de l'escola Montgat podran fer-ho assistint a l'acte de presentació del projecte que anirà a càrrec de representants de l'escola Montgat. L'acte es farà a les 18h a la Sala Pau Casals. Durant aquest mes tots els centres educatius públics de Montgat han programat jornades de portes obertes per donar a conèixer els centres i el seu projecte educatiu.

Del 23 de març al 4 d'abril es poden matricular en el primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que hagin fet els 3 anys l'any 2016. S'han de matricular en el primer curs d'educació primària els nens que hagin complert 6 anys l'any 2016 i els d'edat diferent, als quals correspon cursar aquest nivell perquè procedeixen del darrer curs d'educació infantil. En el primer curs d'educació secundària obligatòria s'han de matricular els nens que hagin fet els 12 anys l'any 2016 i els d'edat diferent, als quals correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa.

Abans de matricular als alumnes s'ha d'haver fet la preinscripció, amb la qual se sol·licita l'admissió en un centre determinat. Les preinscripcions es formalitzen directament als centres educatius del municipi-

Montgat compta amb tres centres públics de segon cicle d'infantil i primària, escola Marina, escola Salvador Espriu i escola Montgat, i un centre públic d'educació secundària i batxillerat, l'Institut Thalassa. A més, Montgat compta amb un centre de segon cicle d'infantil, primària, sedundària i batxillerat concertat, com és el Centre d'Estudis Mireia, i un centre de titularitat privada l'escola Hamelin Laie.

Més informació de documentació a aportar i criteris de prioritat consulteu l'enllaç http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/03/2017 21:37