S'obre el període de preinscripció a les escoles

Del 23/03/2017 al 04/04/2017
Del 23 de març al 4 d'abril s'obre el període de preinscripció per als alumnes de segon cicle d'infantil, primària i secundària obligatòria als centres educatius del municipi. 

Les preinscripcions es formalitzen directament als centres educatius del municipi. Durant el mes de març tots els centres educatius públics de Montgat han programat jornades de portes obertes per donar a conèixer els centres i el seu projecte educatiu. Es poden matricular en el primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que hagin fet els 3 anys l'any 2016. S'han de matricular en el primer curs d'educació primària els nens que hagin complert 6 anys l'any 2016 i els d'edat diferent, als quals correspon cursar aquest nivell perquè procedeixen del darrer curs d'educació infantil. En el primer curs d'educació secundària obligatòria s'han de matricular els nens que hagin fet els 12 anys l'any 2016 i els d'edat diferent, als quals correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa. Abans de matricular s'ha d'haver fet la preinscripció en el període que fixa el Departament d'Ensenyament per a tots els centres educatius, amb la qual se sol·licita l'admissió en un centre determinat.

Per a més informació criteris admissió, baremació i altres consulteu l'enllaç http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/03/2017 09:57