Montgat tindrà una escola nova

La primera promoció d'educació infantil serà la del curs 2017-2018

Montgat tindrà una escola nova, la primera fase de la qual començarà a funcionar el curs vinent, 2017-2018. Carmina Pinya, directora de Serveis Territorials d'Ensenyament de Maresme-Vallès Oriental de la Generalitat de Catalunya, Rosa Funtané, Alcaldessa de Montgat, i Montse Sanllhey, regidora coordinadora de l'àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, han fet l'anunci públic avui, divendres 10 de març, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Montgat davant, entre d'altres, de la Plataforma per una Escola Nova.  

Els darrers dies, però, s'havien intensificat els contactes entre Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament de Montgat, després que fa uns mesos se'ls facilitessin les primeres dades sobre la previsió de creixement de la població de Montgat, tant pel que fa a l'estudi demogràfic del poble com pel que fa al Pla d'Habitatge per tal de validar amb dades concretes la necessitat d'una escola nova al poble. Des de Serveis Territorials les varen estudiar i avaluar, demanant-ne algunes dades més sobre dates d'entrega de certes promocions d'habitatge, que l'Ajuntament els va facilitar. Anant de la mà, els darrers contactes entre les dues administracions han culminat amb l'anunci fet públic avui de forma conjunta.

L'escola nova de Montgat s'ubicarà a la ronda dels Països Catalans, a la parcel·la reservada per a equipaments que, des de 2007, ja es va posar a disposició de la Generalitat per a aquesta finalitat. Serà una escola d'una línia que s'anirà implantant progressivament, com ja va succeir en el seu moment amb l'Escola Marina. Es començarà el curs 2017-2018 amb unes instal·lacions provisionals, mentre paral·lelament s'encetaran els treballs en relació als projectes i tràmits per a procedir a la construcció de les instal·lacions definitives. Com va passar amb l'Escola Marina, al nou centre educatiu s'aniran obrint cursos a mesura que avanci la primera promoció. 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/03/2017 17:07