Montgat acollirà la primera edició de Mercats amb DO Alella

Dissabte 20/05/2017
L'activitat central del mercat que se celebra el dissabte 20 de maig és el maridatge de cuina i vins.

El proper 20 de maig, Montgat acollirà la primera edició de “Mercats amb DO Alella”. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, del qual Montgat forma part fa més d'un any, que es desenvoluparà a quatre municipis del territori aquest 2017.

Aquesta iniciativa pretén dinamitzar sota una marca global (de producte de qualitat i pertinença geogràfica) els mercats municipals que l'integren. El vi, com a producte enogastrònomic propi de la dieta mediterrània, la vinya i l'activitat agrícola, com a paisatge identitari i font de biodiversitat, conformen els eixos vertebradors del programa. L'activitat central del mercat és el maridatge de cuina i vins. Cada parada del mercat de Montgat proposarà un o més tastets de cuina per acompanyar d'un vi de la DO, el qual se servirà des del punt itinerant d'Enoturisme DO Alella. Com a activitats complementàries, s'ha programat un tast de vins i un sorteig d'una experiència enoturística al territori entre els visitants al mercat de Montgat. El mateix obsequi obtindrà el guanyador del concurs que es farà a Instagram amb els hashtags #mercatsdoalella i el #nomdelmunicipi.

El Consorci DO Alella proposa una important oferta enoturística: visita a cellers, gastronomia de primera qualitat, allotjaments, propostes d'activitats gastronòmiques i visites al territori. Aquesta és la primera edició d'una nova iniciativa que es durà a terme, com a prova pilot, a 4 dels 23 municipis consorciats. Després de Montgat, acolliran aquesta iniciativa els municipis de Teià, Alella, i El Masnou. Per a més informació, podeu consultar el web www.enoturismedoalella.cat/mercats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/05/2017 18:15