Concurs d’Instagram “La meva mascota i jo”

Del 13/02/2017 al 20/03/2017
Estimes la teva mascota? Del 15 de febrer al 20 de març podràs participar al Concurs d'Instagram “La meva mascota i jo”

L'objectiu del concurs és sensibilitzar vers la cura i la tinença responsable dels animals de companyia. Cada participant pot participar-hi com a màxim tres fotografies que haurà d'etiquetar amb el hasthag #lamevamascotaijo #mascotesmontgat, i acompanyar-les d'un títol o frase sensibilitzadora envers la tinença responsable d'animals de companyia.

Totes les imatges presentades al Concurs han de ser fetes amb dispositius mòbils  i els participants han de ser seguidors del perfil ajuntament_montgat. Les fotos dels participants amb les seves mascotes es penjaran directament a Instragram a través d'aquesta xarxa social indicant l'etiqueta #lamevamascotaijo #mascotesmontgat

A més de l'etiqueta de la fotografia i el títol o frase sensibilitzadora, s'haurà d'especificar l'indret des d'on s'ha fet la imatge. Només entraran a concurs les tres primeres fotografies de cada perfil personal. 

Hi haurà tres premis únics: un joc d'accessoris i joguines per a gossos, un joc d'accessoris i joguines per a gats, i un altre joc per a d'altres mascotes. Els guanyadors o guanyadores es donaran a conèixer el dia 26 de maig de 9 a 15h a la Fira animalista que se celebrarà al Passeig Marítim de Montgat a tocar del túnel, on també es farà entrega dels premis.

Les imatges guanyadores i les finalistes es publicaran a la revista municipal del mes de maig. Podeu consultar les bases del concurs a l'arxiu adjunt.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/02/2017 09:08