"Adopta" I Fira animalista de Montgat

Divendres 26/05/2017
El proper 26 de març, de 10 a 14h, tindrà lloc “Adopta”, la primera fira animalista de Montgat al voltant del monument de l'Onze de Setembre.

Serà una fira d'entitats animalistes i protectores amb elements interactius com ara xerrades o tallers. La Fira té com a objectiu fomentar l'adopció de gats i gossos, i també el comportament cívic i responsable de les persones propietàries dels animals. L'activitat s'ha organitzat des de la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament amb les protectores Dogs&Cats Lovers i ABAM. Hi participaran una vintena d'entitats vinculades amb la protecció d'animals domèstics. Es faran activitats diverses, com ara la desfilada per promoure adopcions, tallers d'obediència per a gossos, una demostració de gossos policia “jubilats” i inflables per a infants. Hi haurà una parada informativa de l'Ajuntament per facilitar el cens d'animals domèstics aquell mateix dia i donar informació sobre l'ordenança municipal de tinença d'animals. També hi haurà una carpa d'activitats amb l'exposició de les fotografies finalistes del concurs d'Instagram “La meva mascota i jo” que va començar el passat 15 de febrer i en el qual encara hi podeu participar fins al proper 20 de març (bases a montgat.cat).

L'objectiu d'aquest concurs era sensibilitzar vers la cura i la tinença responsable dels animals de companyia. Per aquest motiu, la fira animalista serà l'escenari més adient per a l'exposició de les fotografies i l'entrega de premis el mateix dia. Hi haurà tres premis: un joc d'accessoris i joguines per a gossos, un joc d'accessoris i joguines per a gats, i un altre joc per a unes altres mascotes. Les imatges guanyadores i les preseleccionades es publicaran a la revista municipal del mes d'abril. A més, es faran xerrades relacionades amb l'adopció d'animals domèstics, com ara per què adoptar, com triar mascota segons el nostre estil de vida, l'educació i normativa per a gossos considerats perillosos, i què implica tenir espècies exòtiques com a mascotes.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/03/2017 13:57