I Trobada Artesana al Baix Maresme

Dimarts, 25 de gener de 2022 de 09.00 h a 14.00 h

9.00 h - Arribada i acreditacions

9.20 h - Benvinguda i salutació

9.30 h - Presentació de la Trobada

A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències i dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a marques.

9.45 h - Conversa inspiracional
Aportar inspiració i motivació és l’objectiu d’aquesta conversa on s’establirà un diàleg entre emprenedors creatius amb trajectòria i una professional de les tendències.
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències, Andrea Ayala, dissenyadora de moda i docent a les escoles LCI i ESDI i Luca Hugo Brucculeri, dissenyador efímer d’espais temporals barrejant el disseny, l’art i l’artesania.

10.45 h - Pausa-cafè

11.00 h - Taller creatiu Imagina, crea, atreveix-te
Amb aquest taller creatiu aconseguirem comprendre i exercitar la creativitat des d’una perspectiva individual i col·lectiva per generar idees innovadores.
A càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish i Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

12.10 h - Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes
Amb aquesta xerrada workshop descobriràs què fa que la personalitat del creador tendeixi a evitar el màrqueting i les vendes i estratègies per començar a millorar en aquestes àrees del negoci i fins i tot a gaudir-les!
A càrrec de Mònica Rodríguez, mentora de negocis, formadora, autora i speaker especialitzada en Slow Business i fundadora d’Empresas Creadoras, una escola de negocis per a creadors i creatius. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

13.20 h - Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme
A càrrec d’artesans i artesanes locals.

13.35 h - Cloenda

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre (c. de Josep Pujadas Truch, 1. El Masnou).

Darrera actualització: 17.01.2022 | 11:57